Partycatering met kerstmis

Back to Nieuws en updates

Partycatering met kerstmis

soepkarHet is alweer bijna tijd voor kerst; de mooiste tijd van het jaar waarbij alle families samen komen en waarbij iedereen feest viert. Wij kunnen het voor u misschien wel nog leuker en/of makkelijker maken. Tijdens en rond de kerst hebben wij hele leuke winterse kerstkramen met allerlei lekkere catering zoals bijvoorbeeld: een lekker warm kopje soep, of een lekkere warme verse stroopwafel of Brusselse wafel. Voor bij deze kramen hebben we ook leuke kerstvrouwen of een echte kerstman.

Kerstkraam

Houten winter huisje WinterkraamWij hebben diverse opties waar we de catering op of in kunnen laten plaatsvinden . Zo hebben we een heel leuk houten winter huisje; deze kunnen we vrolijk aankleden met diverse kerstdecoraties. Ook hebben we in goede staat marktkramen die we ook zeer leuk in kerstsfeer kunnen aankleden, en voor binnen is zeker passend onze LED verlichte witte lounge bar die er strak bij kan staan met winterse kerstdecoraties.

 

Winterse catering

Winterkraam warme chocolademelk

Wij hebben een aantal heerlijke catering mogelijkheden voor in de winter. Zo hebben wij heerlijke warme wafels die we vers bereiden op locatie zoals; stroopwafels, lollywafels of Brusselse wafels. Ook de poffertjeskraam is altijd zeer geliefd in de winterperiode. Tevens in koude dagen is het schenken van  warme dranken vanuit de daarvoor bestemde dispensers of ketels zeer geliefd, zoals bijvoorbeeld: warme chocolademelk met slagroom of warme glühwein. Ook hebben we een aantal verschillende mogelijkheden voor Koek & Zopie kramen. Bijvoorbeeld een soepkraam is ook erg leuk in de winter, hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment met soepen.

Kerstvrouwen en de Kerstman

Voor en tijdens de kerst hebben wij ook zeer representatieve kerstvrouwen die u graag van dienst willen zijn als personeel bij de catering. Ook is het eventueel mogelijk een echte kerstman erbij te huren.  Zij kunnen alle catering voor u bereiden, uitdelen, en presenteren. Hier zit natuurlijk wel een (kleine) meerprijs aan personeelskosten aan verbonden.

Heeft u interesse in een van onze winterse kerstcatering activiteiten?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates