Springkussen “Krokodil Multiplay”

Springkussen “Krokodil Multiplay”

Huurprijs € 125,00 per dag

springkussen Krokodil

Springkussen Multiplay Krokodil

Kinderen kan je erg gelukkig maken met een springkussen. Daarbij ook nog een pluspunt dat de kids lekker zoet zijn. Kinderen zijn dol op springkussens en komen zo makkelijk spelenderwijs in contact met andere kinderen.

Wij hebben een springkussen genaamd ‘Krokodil Multiplay’ in ons assortiment. Het is een springkussen met de afmetingen van 6×5 meter met een hoogte van 3,2 meter. Het kan beter een speelparadijs genoemd worden, dan een springkussen. Uit ervaring blijkt dat kinderen hier vele uren op zoet zijn en er geen genoeg van kunnen krijgen.

Springkussens zijn veel in trek op kinderverjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften, en andere feestelijke evenementen waarbij kinderen voorkomen. Voor uw gemak is ons personeel getraind om een springkussen op te zetten en af te breken en zullen wij dit graag komen doen op de met u overeengekomen datum en tijd.

Heeft u interesse in ons springkussen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Comments (2)

 • Paula Reply

  Goedenavond,

  Ik zou graag willen weten wat het krokodillen springkussen, of soortgelijk kost voor zaterdag 18 juni, incl. bezorgen en ophalen in Den-Hoorn, postcode 2635MW.
  Ik hoor graag van u.

  19 maart, 2016 at 22:41
  • Ivo van Wensen Reply

   Goedenavond. De prijs inclusief BTW en inclusief op- en afbouw is € 187,55. Wij zullen u hiervan nog geheel vrijblijvend een offerte voor toesturen. MvrGr, Ivo.

   19 maart, 2016 at 23:46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *