Rode loper met goudkleurige paaltjes

Heeft u zich altijd al eens als een beroemdheid of Royal willen voelen? Het begin is er met het gebruik van een rode loper. Wij hebben mooie rode lopers, inclusief 6 glimmende goudkleurige paaltjes per loper en afzetkoorden beschikbaar. De rode lopers zijn in totaal 6 meter lang, en de bijbehorende paaltjes zijn één meter hoog. Had u eigenlijk een langere rode loper in gedachte? Geen paniek, wij hebben er meerdere in ons assortiment, dus u kunt er gewoon meer bij ons huren.

Een rode loper staat heel erg chique bij de ingang van een feestje. Het geeft uw feest een uitstraling van veel klasse en stijl. Het wordt vaak gebruikt door bedrijven en scholen voor bijvoorbeeld openingen van gebouwen, en bij zoveel jaar bestaan gelegenheden. Voor particulieren is het ook enorm leuk om je feestje te upgraden met een rode loper. Visite zal zich letterlijk koning voelen, en u hebt voor een geweldige binnenkomer gezorgd.

De rode loper wordt door ons geplaatst op de plek waar u wilt. Wij zullen zorgen dat het netjes op de grond zal worden gelegd, zodat niemand over een hoekje kan struikelen.

Rode loper en afzetpaaltjes

Een prachtige rode loper van stevige kwaliteit met mooie afzetpalen

Heeft u interesse in onze rode loper met of zonder goudkleurige paaltjes? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *