3-pits gasbarbecue Adelaide-3-Classic

Huurprijs 3-pits gas barbecue inclusief gas: € 50,00 per dag.

Gasbarbecue-Adelaide-3-ClassicWilt u met een grote groep vrienden barbecueën, maar ontbreekt net de grote gas barbecue die u nodig heeft? Geen probleem; bij MijnPartyservice kunt u een prachtige professionele 3 pits gasbarbecue huren inclusief gas en barbecue tangen.

Wij leveren door heel Nederland en Belgie de barbecue(s) met het gas en de tangen bij u af tegen hele voordelige en scherpe tarieven. Omdat wij actief zijn in zo’n groot gebied, kunnen wij voor veel plaatsen zeer gunstige tarieven hanteren. Meer informatie over aflevertarieven vindt u elders op de site in het uitrolmenu bij de prijslijst.

Wilt u ook een barbecue bij ons huren? Bel ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl. Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten via onze contactpagina en dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.