Non-food verhuur

Het springkussen

Kinderen kan je erg gelukkig maken met een springkussen. Daarbij ook nog een pluspunt dat de kids lekker zoet zijn. Kinderen zijn dol op springkussens en komen zo makkelijk spelenderwijs in contact met andere kinderen.

Wij hebben een springkussen genaamd ‘Krokodil Multiplay’ in ons assortiment. Het is een springkussen met de afmetingen van 6×5 meter met een hoogte van 3,2 meter. Het kan beter een speelparadijs genoemd worden, dan een springkussen. Uit ervaring blijkt dat kinderen hier vele uren op zoet zijn en er geen genoeg van kunnen krijgen.

Springkussens zijn veel in trek op kinderverjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften, en andere feestelijke evenementen waarbij kinderen voorkomen. Voor uw gemak is ons personeel getraind om een springkussen op te zetten en af te breken en zullen wij dit graag komen doen op de met u overeengekomen datum en tijd.

Heeft u interesse in ons springkussen?

Kijk snel in onze webwinkel voor prijzen en beschikbaarheid. Ook is het mogelijk bij ons vrijblijvend een offerte aan te vragen. Voor verdere vragen of opmerkingen, kunt u ons e-mailen of bellen. Zie hiervoor onze contact gegevens.

De rode loper met goudkleurige paaltjes

Heeft u zich altijd al eens als een beroemdheid of Royal willen voelen? Het begin is er met het gebruik van een rode loper. Wij hebben mooie rode lopers, inclusief 6 glimmende goudkleurige paaltjes per loper en afzetkoorden beschikbaar. De rode lopers zijn in totaal 6 meter lang, en de bijbehorende paaltjes zijn één meter hoog. Had u eigenlijk een langere rode loper in gedachte? Geen paniek, wij hebben er meerdere in ons assortiment, dus u kunt er gewoon meer bij ons huren.

Een rode loper staat heel erg chique bij de ingang van een feestje. Het geeft uw feest een uitstraling van veel klasse en stijl. Het wordt vaak gebruikt door bedrijven en scholen voor bijvoorbeeld openingen van gebouwen, en bij zoveel jaar bestaan gelegenheden. Voor particulieren is het ook enorm leuk om je feestje te upgraden met een rode loper. Visite zal zich letterlijk koning voelen, en u hebt voor een geweldige binnenkomer gezorgd.

De rode loper wordt door ons geplaatst op de plek waar u wilt. Wij zullen zorgen dat het netjes op de grond zal worden gelegd, zodat niemand over een hoekje kan struikelen.

Heeft u interesse in onze rode loper met of zonder goudkleurige paaltjes?

Kijk snel in onze webwinkel voor prijzen en beschikbaarheid. Ook is het mogelijk bij ons vrijblijvend een offerte aan te vragen. Voor verdere vragen of opmerkingen, kunt u ons e-mailen of bellen. Zie hiervoor onze contact gegevens.