Nieuwe groene smoothies

De nieuwe smoothies op Laureate

groene smoothiesMijnPartyservice heeft op woensdag 12 juli 2017 de nieuwe groene smoothies gemaakt bij het bedrijf Laureate. Wij hebben sinds kort een aantal nieuwe smoothies toegevoegd aan ons assortiment. Het zijn een aantal leuke fruit smoothies maar ook een aantal leuke groene smoothies. De smoothies zijn op basis van yoghurt, verse jus d’orange, kokoswater, groene thee en vanille yoghurt.

Smoothies

Wij hebben bij Laureate onze nieuwste smoothies geïntroduceerd; deze hebben wij gepresenteerd in onze smoothiebar. Bij de smoothies hadden wij naam bordjes gezet met de smoothiesmaken met leuke Engelse titels en daarbij de ingrediënten. De smoothiebar decoreren wij met vers fruit en de smoothies presenteren we netjes in de smoothiebar met gekleurde rietjes erin.

De nieuwe smoothies

Sommige van onze nieuwe smoothies hebben soms wat extreme of bijzondere smaken, maar zijn zeker erg lekker!  Zo hebben wij nu bijvoorbeeld ‘Grandma’s apple pie’ dat echt smaakt naar appeltaart. Verder hebben wij ook ‘Red Juice’, een smaak explosie met rode biet en bramen.  Ook hebben wij de ‘milkshake’ met meloen en banaan. Oftewel veel keus, met vele verschillende smaken.

Heeft u ook interesse in onze smoothie bar met deze verse smoothies voor op locatie?

Organiseert u ook een feest of bijeenkomst en lijkt het u leuk om ook een smoothiebar te huren en uw gasten te voorzien van smoothies? Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.  Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *