Koffie en stroopwafels op de NOT 2017 in Utrecht

Koffie en stroopwafels op de NOT in Utrecht

Stroopwafels koffie MijnPartyservice heeft van dinsdag 24 januari tot en met 28 januari 2017 verse stroopwafels gebakken en koffie en thee gemaakt op de NOT in Utrecht. Ook dit jaar mochten wij dit weer verzorgen voor De Wal ICT. We stonden met onze mooie nieuwe witte lounge style bar met daarop een combinatie van vers gebakken stroopwafels en vers gemaakte koffie uit onze nieuwe koffie machine. Deze combinatie is perfect voor op een beurs, voor alle klanten die op de stand komen en u iets extra’s mee wilt geven.

De lounge bar

Stroopwafels koffieOnze nieuwe bar heeft een luxe witte uitstraling en heeft LED verlichting aan de voorkant. De bar is multifunctioneel inzetbaar. Zo kun je er bijvoorbeeld poffertjes op bakken, wafels op bakken, drankjes uitdelen en noem zo maar op. Er is ruimte in de bar voor een kleine koelkast en er is voldoende opbergruimte voor andere benodigdheden.

Verse ambachtelijke stroopwafels

Onze stroopwafels bakken wij vers op de stand en is iets wat mensen vaak leuk vinden om naar te kijken. Ook de geur is iets wat veel mensen naar uw stand zal trekken. Bij de stroopwafels hebben wij vaak Oudhollandse decoratie om de kraam of bar mee aan te kleden om een echte Hollandse sfeer te creëren.

Koffie en thee

Met onze professionele koffiemachine (piston machine) hebben wij voor de potentiële klanten van de Wal ICT verse koffie en thee gemaakt. De bonen die wij gebruiken zijn 100% arabica bonen. De heerlijke geur van verse koffie en stroopwafels was een zeer succesvolle combinatie. Veel positieve reacties hebben wij van de bezoekers gehad.

Bent u geïnteresseerd in onze lounge bar met stroopwafels en koffie & thee of een andere combinatie op onze bar?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *