EnergIce

EnergIce is cool, innovatief en lekker!

Energice het ijsje dat energie geeftEnergIce your frozen boost! Dit ijsje is een lekkere dorstlesser met pit. Het is een waterijsje en zeer geschikt voor voornamelijk de zomermaanden. Het ijsje zit in een handige verpakking die een aantrekkelijke, maar pittige uitstraling heeft. EnergIce combineert de smaak en natuurlijke ingrediënten van een energy drink met de frisse belevenis van ijs. Het geeft dezelfde energie als een energiedrankje, maar dan in de vorm van een lekker ijsje. Hierdoor is dit een ideale dorstlesser op buitenevenementen zoals dancefeesten, festivals, pretparken, Nationale feestdagen en eigenlijk alle evenementen waar je wel wat energie kan gebruiken. Ook als je geen extra energie nodig hebt blijft EnergIce nog steeds lekker!

Wat zit er in EnergIce zodat het energie oplevert en ook nog eens lekker is?

De hoofdingrediënten van EnergIce zijn taurine en cafeïne net zoals dat in andere energiedranken zit. In EnergIce zit er ook nog water, sacharose, glucose, glucosamine en vitamine B in.

Taurine is een aminozuur dat de afbraak van melkzuur in de spieren stimuleert. Het stelt de verzuring van de spieren uit, waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt. Cafeïne is een stimulerende stof die zit in koffiebonen, theebladeren, cacaobonen en colanoten. Cafeïne zorgt voor energie en verdrijft de vermoeidheid.

Hoe komt u aan EnergIce?

Promotie van EnergIceMomenteel is het ijsje al een groot succes in Spanje en Portugal, en eindelijk dit jaar is EnergIce dan nu ook beschikbaar in Nederland. Voor de Nederlandse buitenevenementen zal MijnIJs en MijnPartyservice de vaste partner van EnergIce voor de verkoop worden. Binnenkort zullen wij u informeren op welke evenementen wij te vinden zullen zijn.

Als losse verkoop zal EnergIce dit jaar te vinden zijn in tankstations, sportkantines, snackcorners en bepaalde detailhandel.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: http://www.energice.eu/energice/

De mogelijkheden voor het bestellen van EnergIce:

  • Per doos van 24 stuks: € 42,00 inclusief BTW. (€ 1,75 per stuk)
  • In combinatie met een standaard ijskar of Italiaanse ijscokar, waarin u de ijsjes kan bewaren en uitdelen. Een ware publiekstrekker!
  • Voor een vrijblijvende offerte voor EnergIce in combinatie met een ijscokar kunt u contact met ons opnemen en u krijgt binnen één uur reactie.

Heeft u verdere interesse in EnergIce of wilt u een bestelling plaatsen?

Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *