Vers gebakken warme lollywafels

Warme lollywafels op locatie

Lollywafels @ The VIP Room op 16-12-2012Lollywafels zijn een heerlijke traktatie voor zowel jong als oud. De overheerlijke geur zal de mensen zeker naar u toe lokken, en de vorm zal ook zeker de aandacht trekken. Lollywafels kunnen wij vers op locatie waar u maar wilt komen bakken. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, kinderfeestjes, bij festivals, op beurzen, in discotheken of clubs, bij braderieën en noem zo maar op. Leuk met een chocoladefontein erbij op een kinderfeestje, maar ook uitermate geschikt op beurzen of als verrassing bij de entree van clubs en discotheken. Eigenlijk bij vele soorten evenementen zijn de lollywafels leuk, en ook lekker.

Lollywafels op locatie bereiden

lollywafels bij C.A.S.T. NieuwegeinDe vers gebakken warme lollywafels maken wij met onze professionele lollywafelijzer. Het beslag dat wij ook op locatie maken schenken wij in de vorm van het ijzer. Deze wordt meer dan 200 graden, en na een minuut zijn er vier overheerlijke lollywafels gemaakt. Deze zullen wij dan bestrooien met poedersuiker, en u krijgt het mee op een stokje. Zo is het makkelijk te eten, maar ziet het er ook feestelijk uit.

De smaak

De smaak van de warme lollywafels zit tussen de Brusselse en Luikse wafel in. Aan de buitenkant licht krokant, maar van binnen zacht. Een romige zoete smaak, waarbij de poedersuiker het helemaal afmaakt. Onze lollywafels zijn vanwege het stokje, de vorm, en het maken op locatie altijd een ware publiekstrekker. Iedereen vindt ze leuk en lekker!

Wilt u ook lollywafels uitdelen of trakteren?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Comments (2)

 • Manon Langereis Reply

  Goedemorgen,

  Ik heb een aantal vragen over de lollywafels.

  – Is de prijs inclusief ingrediënten?
  – Hoeveel lolly’s zouden we hier mee kunnen maken?
  – Bij het event moeten wij extra stroom aanvragen, om hoeveel volt en/of watt gaat het?
  – Heeft u een foto van de kraam?
  – Hoe lang van te voren moeten we reserveren?

  Ik wacht uw reactie af, alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Manon Langereis

  22 juli, 2014 at 11:29
  • Ivovw Reply

   Goedemorgen Manon, ik stuur u zometeen een email met alle informatie omtrent uw vragen. MvrGr, Ivo van Wensen.

   22 juli, 2014 at 11:32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *