Popcornmachine huren

Popcorn

Popcorn Popcorn is leuk en lekker. Deze heerlijke gepofte maïs hebben wij voor zowel zoete als zoute popcorn. Zoet is vaker geliefd bij kinderen, en zout bij de volwassenen. In onze Gold Medal popcornmachines is de popcorn mooi verlicht, en blijft het door het verwarmingssysteem ook licht warm, waardoor het extra lekker is. Een heerlijke snack voor overdag of ’s avonds en in waarin ook niet al teveel calorieën zitten.

De popcornmachine huren voor op een feest

popcorn, limonadefontein, partytent, geluidssetEen popcornmachine huren is leuk voor een kinderfeestje. Met onze popcornmachine kunt u uw feestje een toegevoegde waarde geven. Kinderen zullen het geweldig vinden. Het leuke is ook dat je zelf je eigen popcorn kan maken. De apparaten welke wij hebben zien er vrolijk uit, en hebben een frisse uitstraling. Met deze apparaten kan je in 5 minuten ongeveer 8 kleine zakjes vullen of 3 relatief grote zakken vullen.

popcorn en suikerspin op koningsdag in de hoytemastraat den haagDe popcorn machine kan thuis worden gebruikt voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes, maar ook voor wat grote evenementen zijn deze machines erg in trek. Voor bedrijven en scholen is het bijvoorbeeld ook erg leuk de machine te gebruiken bij openingen van gebouwen, open dagen etc. Ook bij Koningsdag is popcorn een leuke traktatie voor de kinderen.

Popcornmachine huren Schouwburg RotterdamEen popcornmachine huren is ook leuk als er een thema film is. Bij een film hoort toch vaak nog een lekkere bak of zak popcorn. MijnPartyservice heeft bijvoorbeeld in de Rotterdamse Schouwburg gestaan voor een uitzending van de publieke omroep over films. Ook zijn wij gevraagd bij informatiecentrum Futureland op de Rotterdamse Maasvlakte 2 te staan voor een speciale filmdag over de bouw van deze Maasvlakte 2.

Bij een club of discotheek kan popcorn ook erg lekker zijn. De popcornmachine huren zelf kan ook al een publiekstrekker zijn. De vrolijke van goede kwaliteit Gold Medal popcornmachines zien er leuk uit en door middel van de geur trekt dat mensen aan om er lekker van de popcorn te snacken. In de clubs vragen ze vaak om zoute popcorn zodat ze aan de bar ook nog wat werk hebben.

De popcornmachine

De nieuwste popcornmachine uit ons verhuurassortiment

Popcornmachine, Gold Medal, type ultra 60

In ons assortiment hebben wij Gold Medal popcornmachines, type 60. Deze machine heeft een capaciteit van 170 gram per keer, een formaat van 45x40x75cm en verbruikt slechts 1220 Watt. Kortom een machine die makkelijk hanteerbaar is en geschikt is voor alle mogelijke locaties.  De machine is eenvoudig te bedienen en zeker met onze uitgebreide handleiding erbij, is het zelf maken van popcorn een fluitje van cent.

Huurprijs per dag: € 50,00

De grondstoffen voor de popcorn kunt u voor slechts € 18,95 per 100 porties bij ons bestellen. Hiervoor krijgt u olie, suiker, zout en natuurlijk de maïs.

Uitleg voor de popcornmachine

Bij aflevering zorgen wij altijd dat wij voldoende tijd hebben de machine klaar te zetten en aan u uit te leggen. Ook kunnen wij even samen wat popcorn maken zodat u helemaal zeker ervan bent hoe het werkt. Tevens zorgen wij altijd dat er een gebruiksaanwijzing bij geleverd word.

Popcornmachine huren met personeel

Voor de popcornmachine huren inclusief personeel bent u hier ook aan het juiste adres. Wij zullen in dit geval garanderen wij dat wij u representatief personeel leveren, die vanzelfsprekend veel verstand heeft van het gebruik van de machine. Personeel per uur is € 22,50.

Heeft u interesse in de popcornmachine huren?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.

Comments (19)

 • wendy kouwenhoven Reply

  Hallo,

  Ik wil graag weten wat het kost om een popcornmachine voor 300 zakjes zoute popcorn en 300 zakjes zoete popcorn te huren.

  Hij is (ze zijn ? ) 9 juni a.s nodig van 9 tot 5 uur ongeveer. Wij hebben dan voor het 50 jarig bestaan van de turnvereniging een jubileumwedstrijd

  We kunnen pas 8 juni na 16.30 de machine(s) kwijt en pas zaterdag na 17 uur of maandag na 17.00 uur weer de zaal in om de spullen te retourneren.

  Wat kost het om te bezorgen en wat kost het afhalen.

  Wat hebben wij hier precies voor nodig .

  Graag hoor ik snel van U.

  Gr wendy (GVL)

  25 mei, 2012 at 22:00
 • valery Reply

  Ik zou graag ee popcorn apparaat willen huren op 20-04-2013 van 2 tot 9 uur. wat zijn de prijzen hiervan en word het afgeleverd?

  3 maart, 2013 at 21:28
  • Ivo Reply

   De machine kost € 50,00 per dag, excl. BTW en bezorgkosten. Ik stuur u zometeen even separaat een email. MvrGr, Ivo.

   3 maart, 2013 at 21:53
 • Wieke Reply

  Ik zou graag willen weten hoe de popcorn machine eruit ziet.
  gr. Wieke

  26 mei, 2013 at 16:52
 • A. slav Reply

  Wat zijn de bezorgkosten van het apparaat. Heeft u mischien een foto hiervan?

  Alvast bedankt,

  8 juni, 2013 at 10:37
 • mijnsen Reply

  Beste Hr/Mevr

  Graag willen wij gebruik maken van uw diensten door een popcorn en suikerspin machine te huren. Graag hoor ik van u wat het gaat kosten met en zonder personeel. Wat de levering voorwaarden zijn. Het is bestemd voor een kinderfeestje voor volgend week zaterdag 15 maart 2014 tussen 1500-20:00u

  Ik hoor graag van u
  Gr Romano Mijnsen

  4 maart, 2014 at 16:22
  • Ivovw Reply

   Beste Romano, u ontvangt zo dadelijk een email van ons met daarbij alle informatie over de huur van de popcornmachine en suikerspinmachine. MvrGr, Ivo.

   4 maart, 2014 at 16:28
 • J. Vianen Reply

  Wij zouden graag voor een buurtfeest A’dam ZO een popcornmachine huren en ingredienten/zakjes voor 200 porties. Graag een offerte en een plaatjes van de machine. Het betreft 18 juni, van 12.00-17.00 uur.

  2 juni, 2014 at 15:31
 • Prins Reply

  Ook zou ik graag willen weten hoeveel het kost om de poffertjes/suikerspin en popcorn machine (met personeel) te huren.
  Op een zaterdag van ongeveer 2 tot 8

  2 september, 2014 at 17:17
 • Ilse Reply

  Ik zou graag een popcornmachine huren voor een dag inclusief ingrediënten en materiaal. Hoeveel kost het om dit te laten bezorgen in Utrecht en wat zijn de kosten voor de ingrediënten/materialen?
  Met vriendelijke groet,
  Ilse

  19 maart, 2015 at 16:40
  • Ivovw Reply

   Beste Ilse, u ontvangt zo dadelijk een prijsopgave van ons via de email. MvrGr, Ivo.

   19 maart, 2015 at 17:02
 • F. Kohler Reply

  Wij zouden graag voor een feest een popcornmachine huren en ingrediënten/zakjes voor 200 porties. Graag een offerte en een plaatjes van de machine. Het betreft 23 mei, van 21.00-2.00 uur. zonder personeel en met vervoerskosten.

  Mvg,
  F. Kohler

  2 april, 2015 at 12:20
  • Ivovw Reply

   De offerte is reeds naar uw email verstuurd. MvrGr, Ivo.

   2 april, 2015 at 13:19
 • Elise Reply

  Hallo meneer/mevrouw,

  Wij zouden graag een popcornmachine huren en ingrediënten/zakjes voor 100/150 porties. Graag een offerte en afbeelding van de machine. Het gaat om as 13 mei, van 21:00 – 2.00 uur. Is dit te kort dag?

  Mvg,
  Elise

  12 mei, 2015 at 17:14
  • Elise Reply

   Het liefst ook met levering.

   12 mei, 2015 at 17:16
   • Ivovw Reply

    Hoi Elise, we hebben je een email gestuurd. Gr., Ivo.

    13 mei, 2015 at 23:51
 • Marielle Reply

  Beste Ivo

  Graag zouden we voor het zomerfeest een popcorn machine huren. Nu heb ik alleen een vraag. We hebben het zomerfeest gepland op 21 juni maar als het slecht weer is zijn er 2 uitwijk mogelijkheden nl 23 en 28 juni. Is het mogelijk om deze 3 dagen te reserveren en maar 1 dag de popcorn machine te huren?

  Heel hartelijk dank voor uw antwoord.

  Groeten Marielle Louvet

  28 april, 2016 at 19:28
  • Ivo van Wensen Reply

   Goedemorgen, ik stuur u even een mail met informatie hierover. MvrGr, Ivo.

   3 mei, 2016 at 10:10
 • ron van der hoeven Reply

  goeden middag

  doen jullie ook aan sponsoring er word namelijk op 9 juli en feest gegeven in het rode dorp nu was mijn vraag of jullie daar aan de kinderen gratis popcorn konden geven?

  4 juni, 2016 at 13:36

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *