Brusselse wafels

Brusselse wafels

Brusselse wafelBrusselse wafels zijn heerlijke warme zachte wafels die nagenoeg iedereen lekker vindt. De wafels hebben een aantrekkelijke geur die het de mensen zeker naar uw kraam of stand zal lokken. Van oorsprong is de Brusselse wafel een Belgische wafel met internationale grote bekendheid. Deze lekkere beroemde wafels zijn bekend van hun rechthoekige vorm, met grote vierkante inkepingen. De wafel wordt warm gegeten, bestrooid met poedersuiker, en/of vanille-ijs, chocoladesaus, en warme kersen, en mogelijk ook met slagroom. Deze heerlijke Brusselse wafels kunnen wij vers op locatie bij u komen bakken. U kunt kiezen voor de Brusselse wafels enkel met poedersuiker, maar u kunt ook kiezen om de overige toppings erbij te nemen. Dat wordt smullen en genieten!

MijnPartyservice kan deze Brusselse wafels net als de  stroopwafels op locatie voor u maken in een Oud-Hollandse-, Belgische, winter-, of anders vrolijk gedecoreerde kraam. Ook is het mogelijk de Brusselse wafels te maken op een nette (buffet)tafel met luxe rok, wat bijvoorbeeld geschikt is voor op beurzen en congressen. Ook zijn de Brusselse wafels altijd uitermate geschikt op verjaardagen, kinderfeestjes op festivals, open dagen, maar ook in clubs en discotheken.

Brusselse wafels op locatie bereidt

Brusselse wafel toppingBrusselse wafels bakken wij met een professioneel wafelbakijzer. Het beslag, die wij ook op locatie maken, schenken wij in de vorm van het wafelijzer. Dit ijzer wordt meer dan 200 graden. Na vier minuten heeft u dan overheerlijke Brusselse wafels. Er kunnen er 2 tegelijk gebakken worden. De wafels worden daarna bestrooid met poedersuiker, en mogelijk ook met andere toppings zoals; chocoladesaus, warme kersen, vanille-ijs en slagroom. Deze wordt geserveerd op een klein kartonnen bordje.

Heeft u interesse in Brusselse wafels op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.