Sinterklaaskraam

De Sinterklaaskraam

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons een leuke sinterklaaskraam!

Het sinterklaasfeest

Sinterklaas komt weer bijna naar Nederland. De periode van kou, gezelligheid en lekkernijen breekt weer aan. Warme chocolademelk drinken, schoen zetten, en een zak vol cadeaus voor degene die gehoorzaam zijn geweest hoort erbij. Maar dit jaar kunnen Sint en Piet veel meer. Voor MijnPartyservice kunnen zij diverse partycatering activiteiten voor u doen.

De sinterklaaskraam mogelijk met echte zwarte Pieten

Sinterklaaskraam RotterdamMijnPartyservice heeft voor dit jaar weer leuke mogelijkheden met Sinterklaas. Een vrolijk versierde sinterklaaskraam waarbij het ook mogelijk is om er zwarte Pieten bij te huren. De zwarte Pieten hebben het afgelopen jaar veel tijd besteed met het oefenen van stroopwafels bakken, lollywafels bakken, poffertjes bakken, warme chocolademelk maken, verse soepen maken, hotdogs uitdelen, popcorn maken, suikerspinnen draaien en noem zo maar op. Ze zijn er nu echte experts in geworden en willen dit graag voor u komen doen.

Tevens is het mogelijk een Sinterklaas drive-in show inclusief DJ en licht en geluid set in te huren. Met de swingende vrolijke Sinterklaas liedjes erbij, wordt het natuurlijk een waar feest!

De sinterklaaskraam is mogelijk de gehele periode dat Sint en Piet in Nederland zijn

Vanaf dat Sinterklaas met de stoomboot is aangekomen tot hij op 6 december weer vertrokken is naar Spanje is het mogelijk een Sinterklaaskraam met of zonder zwarte Pieten te huren.

Een gezellige zwarte Piet als personeel kunt u voor € 45,00 per uur inhuren (normaal personeel: € 22,50 p.p.p.u.).

Heeft u interesse in de sinterklaaskraam met of zonder zwarte Pieten of personeel?

De sinterklaaskraam is geheel in te delen naar uw wensen. U kunt het beste een aanvraag sturen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Wij kunnen u dan een vrijblijvende offerte toesturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *