Snackaanhanger

De snackaanhanger

Een snackwagen multifuntioneel

Deze complete snackaanhanger  is voor een scherpe prijs huren. Vanaf € 125,00 is deze snackaanhanger per dag te huren.

De multifunctionele snackaanhanger

Snackaanhanger patat grill hotdogsDe snackwagen beschikt over een eigen elektriciteitsaansluiting, welke eenvoudig op het normale netwerk kan worden aangesloten. Daarnaast is de snackaanhanger zodanig ingericht dat deze multifunctioneel inzetbaar is.

Door de indeling is het goed mogelijk om meerdere producten tegelijk aan te bieden op de locatie en in korte tijd relatief veel uit te delen. In de aanhanger is ruimte om met twee mensen te werken en standaard is de snackwagen uitgerust met een kleine koelkast (snelkoeler).

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met een snackwagen op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten.

Share

11 thoughts on “Snackaanhanger”

 1. ik ben op zoek voor een hotdogwagen voor de volgende dagen
  op 05/05 /2013 voor een wielerwedstrijd en voor periode van 24/05 t/m 28/05/2013
  voor onze jaarlijks kermis. Hiervoor dat ik graag een ofverte?
  met de vgtr. Louis

  1. Hoi Saif, leuk om te horen dat je graag bij ons wilt werken! Het is allemaal ook heel erg leuk wat we doen. Vaak komen we op hele leuke feesten en de mensen zijn altijd vrolijk. Zoals je ook op onze site hebt gezien waarschijnlijk hebben wij ook allemaal lekkere dingen, zoals poffertjes, suikerspinnen, popcorn en wafels, dus buiten dat het altijd gezellig is waar wij mogen komen, zorgen wij er ook nog eens voor dat mensen lekker kunnen eten. Als je over een paar jaar ouder bent, moet je zeker nog eens een berichtje naar ons sturen. Wie weet hebben wij tegen die tijd dan wel een leuke baan voor je! Groetjes, Ivo.

 2. Beste mevrouw/heer,

  ik zou graag vrijblijvend informatie betreft kleine snackwagen voor sate verkoop willen vragen.
  Ik wil pas beginnen hiermee en moet nog alleen weten waar ik mag staan, met de verkoop van sate?
  Ik heb geen rijbewijs voor aanhangwagen.

  Met vriendelijke groet,

  Ghislaine

 3. Hallo,

  Ik kom uit Groningen en kom 1 x per jaar in Cuijk.. De mensen van het evenement waar ik jaarlijks kom organiseren veel voor het goede doel. Dit jaar gaan ze oliebollen verkopen en hebben ze een oliebollenkraam nodig, maar omdat het voor een goed doel is mag het niet te veel kosten en hopen we in ruil voor reclame van uw bedrijf een kar gratis of voor een klein bedrag mogen huren..

  Mvg,

 4. Geachte,

  Wij zijn op zoek naar een kleine frietwagen om deze voor een paar dagen te gebruiken, wij willen graag een frietwagen gaan beginnen, heb al markten gevonden maar we willen nog niks definitiefs kopen. Eerst kijken of het rendabel is. Die kleine wagen ziet er voor ons om uit te proberen goed uit. Graag horen wij van u of dat kan. 7 december gaan we naar de KvK ons inschrijven en daarna bij de CVAH. Hoop spoedig van u te mogen vernemen. mvg Alexandra en Roland

 5. Hallo,

  Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor een snackwagen. Het gaat om 1 dag nl 23 juni.

  Alvast bedankt,

  Groet,
  Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IJscokar huren, barbecue feest organiseren, stroopwafelkraam op locatie? Bij ons de beste feesten en het mooiste materiaal.