LED lounge bar

LED lounge bar

Te huur vanaf € 150,00 per dag

Stroopwafels koffieNieuw in ons assortiment is de LED verlichte witte lounge bar. Deze bar is een zeer multifunctionele bar met relatief veel opbergruimte. Het is een stijlvolle bar die op vele soorten feesten en evenementen inzetbaar is. Deze LED verlichte witte lounge bar is ook uitermate geschikt voor op (zakelijke beurzen). Ook is de bar gemakkelijk te verplaatsen door de zwenkwieltjes die eronder zitten. Deze worden op de locatie zelf bedekt met een magneetplint zodat de witte lounge bar er nog mooier bijstaat.

De specificaties

De LED verlichte witte lounge bar heeft een afmeting van L 160cm x B 90cm x H 104cm. Hij is wit glanzend met mooie subtiele LED verlichting erop. In de bar is er voldoende opbergruimte om diverse spullen in te kunnen bewaren. Ideaal dus voor diverse doeleindes.

De LED lounge bar geschikt voor diverse cateringactiviteiten

Stroopwafels koffieVanwege het neutrale maar toch stijlvolle lounge design kan de bar voor diverse doeleindes ingezet worden. De bar wordt vaak gebruikt als koffiebar. Hierbij is het ook mogelijk een Barista op locatie te huren, die de heerlijkste espresso, koffie en cappuccino voor u kan maken met onze professionele espressomachine. Ook kunt u de LED verlichte lounge bar gebruiken voor bijvoorbeeld:

Lounge bar stroopwafels
@Smolders modeschoenen, Valkenswaard

Verse stroopwafels op locatie
Lollywafels op locatie / Brusselse wafels op locatie
Een smoothiebar
– Een cocktailbar
– Mobiele bar op locatie (met alcoholische of non-alcoholische dranken)
Een koffiebar / Barista op locatie (zoals al eerder vermeldt)

 

Eigenlijk is deze lounge bar beschikbaar voor vele soorten food & drinks op locatie.

Heeft u interesse in deze LED verlichte witte lounge bar met of zonder eventuele andere catering activiteiten van ons erbij?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Share

IJscokar huren, barbecue feest organiseren, stroopwafelkraam op locatie? Bij ons de beste feesten en het mooiste materiaal.