Cocktails en hapjes op laureate

Cocktails en hapjes op het bedrijf Laureate

lychee punchMijnPartyservice heeft op woensdag 24 mei  2017 diverse alcoholvrije cocktails en hapjes gemaakt voor de mensen van het bedrijf Laureate. Laureate is een bedrijf voor online éducation.  Voor dit bedrijf mogen wij  12 weken lang, elke week een ander cateringsconcept verzorgen voor al hun personeelsleden. Hierbij hebben wij ook een dag verschillende alcoholvrije cocktails gedaan met bijpassende hapjes.

Alcoholvrije cocktails en hapjes

De personeelsleden hadden de keuze tussen drie alcoholvrije komkommer hapjescocktails namelijk; virgin mojito, sweet sunrise en een lychee punch. Hierbij hadden we ook een aantal lekkere zelfgemaakte hapjes. We hadden zelfgemaakte bananenbrood met chocolade, kokos, blauwe bessen en naturel. Verder hadden we tortilla’s met verse zelfgemaakte guacamola en tenslotte hadden we komkommer hapjes met verse zelfgemaakte tonijnsalade en met kruidenroomkaas met zongedroogde tomaten.

Cocktails and bites

sweet sunriseWij hebben nu voor de cocktails and bites ook een leuk pakket samengesteld en op de site staan. Dit pakket bestaat uit twee cocktails met alcohol en één alcoholvrije cocktail en tevens de bovenstaande hapjes. Natuurlijk kunt u als u wilt ook het bovenstaande pakket kiezen met alleen maar alcoholvrije cocktails. Meer informatie over de cocktails and bites en het pakket hiervoor kunt u hier vinden.

Bent u geïnteresseerd in onze cocktails and bites op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *