Bedrijfsfeest MCS Fulfilment BV

Bedrijfsfeest met barbecue MCS Fulfilment BV .

barbecue mcsMijnPartyservice heeft op zaterdag 9 juli 2016 het complete bedrijfsfeest voor het bedrijf MCS Fulfilment BV verzorgd. We hadden het complete terrein aan gekleed in Ibiza stijl. Er was er een dj die tijdens het feest muziek draaide in Ibiza stijl. Veder hadden we een tent staan met daarin een aantal statafels en een aantal bierbanken sets. voor de kinderen die aanwezig waren was er een springkussen, een aantal spellen waar ze mee konden spelen en konden ze zich laten schminken. Vanaf het begin van het feest waren er vers gemaakte smoothies die we uitdeelden vanuit onze smoothie bar. Daarna hadden we een barbecue met verschillende soorten vis en vlees en achteraf was er nog vers ambachtelijk schepijs. Ook was er een biertap waar bier getapt kon worden en was er een tafel met glaswerk en verschillende soorten dranken.

eten en drinken

Bij aankomst kon iedereen een vers gemaakte smoothie komen halen die we in verschillende smaken hadden en uitdeelde vanuit bedrijfsfeest barbecue mcsonze smoothie bar. Veder konden ze de hele avond zelf hun drinken halen, hiervoor hadden we een tafel staan met glaswerk met daarnaast een koelkas waar ze drinken uit konden pakken. Ook was er een biertap waar ze zelf hun biertje konden tappen. Als eten hadden we een barbecue. met allerlei verschillende soorten salades, sauzen en vers stokbrood met kruidenboter wat ze van de buffet tafel konden opscheppen. Daarna konden ze bij de barbecue’s een lekker stukje vlees en/ of vis komen halen. Als dessert na de barbecue konden ze nog vers ambachtelijk schepijs komen halen wat wij schepten uit onze Italiaanse ijscokar.

Aankleding

We leverde een grote tent met daarin een aantal stamtafel en een aantal bierbanken sets. We hadden er voor gezorgd dat het hele terrein in Ibiza stijl was aangekleed. Zo stonden er een aantal palmbomen, Ibiza vlaggen, Ibiza zitzakken een grote muur vlag waardoor het lijkt of je of het strand bent en nog vele andere versiering. Om hellemaal een de sfeer te komen natuurlijk ook een Ibiza muziekje.

Activiteiten voor de kinderen

Voor de kinderen was er een hoek gemaakt waar ze van alles konden bedrijsfeest barbecue mcsdoen, zodat ze zich de hele avond konden vermaken. zo was er een krokodil springkussen aanwezig en was er tafel met allerlei spellen waar ze mee konden spelen. Ook was er een tent aanwezig waar ze zich konden laten schminken en werd er een uur minder ziek gedraaid waar ze op konden komen dansen.

Bent u ook geïnteresseerd in een bedrijfsfeest?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *